Vi vægter de sociale kompetencer lige så højt som resultater og kvalifikationer

Personalet som vigtig medspiller

Selvfølgelig tilbyder vi at gøre rent og udføre praktiske opgaver, men vi tilbyder også noget, der er svært at sætte ord på. Vi har engageret omsorgsfulde ildsjæle som brænder for at gøre en forskel og lykkes med sit job. Vi har personale der bliver set, hørt og som anerkendes. Vi prioritere og anerkender mennesket som udfører serviceydelsen. Derfor er personlige anbefalinger vores levebrød og strategi for at vokse. Vores DNA er en følelse af at servicerer og have glade kunder. Glade medarbejdere gør en ekstra indsats. Derfor er det vigtig for os at bibeholde den positive interne arbejdskultur.

Din livskvalitet er vigtig for os og vi tilpasser vores hverdag efter dig og dine behov med en fast hjælper.

Hvis du er borger og godkendt til visiteret hjælp i Slagelse kommune er ydelsen gratis. Vi kommer gerne til en uforpligtende personlig samtale før du vælger os som samarbejdspartner, da vi har respekt og stor forståelse for at den personlige kemi skal passe sammen.

Når jeg kommer hjem til en borger, er det meget vigtigt for mig, at borgeren møder mig som en smilende, oprigtig person, som respekterer, lytter og ser dem. Det er mig der er ”inviteret” ind i deres hjem, og det skal de føle tryghed ved. Jeg ønsker med min tilstedeværelse at udøve de visiterede ydelser, men i lige så høj grad at se på borgerens aktuelle behov, at drage omsorg og vise nærvær.

Heidi Vesterskov

Husk at du helt gratis kan lade os udføre praktisk hjælp som du er visiteret til

Ring for at høre mere