Værdier

Vi vægter de sociale kompetencer lige så højt som resultater og kvalifikationer

Personalet som vigtig medspiller

Selvfølgelig tilbyder vi at gøre rent og er du privat person tilbyder vi også at passe (på) dine børn. Men vi tilbyder også noget, der er svært at sætte ord på.

Vi har engagerede ildsjæle som brænder for at gøre en forskel og lykkes med sit job. Vores DNA er en følelse af at servicerer og have glade kunder.

Glade medarbejdere gør en ekstra indsats og derfor er det vigtig for os at bibeholde den positive interne arbejdskultur.

Ærlighed

Vi er proaktive ærlige. Vi ønsker samarbejdsaftaler på lang sigt, og derfor gør vi en dyd ud af at være på forkant med eventuelle forhindringer og relevant information.

Gensidig respekt

Vi danner gode og sunde relationer internt og eksterne. Vi lytter og anerkender de personer vi omgås ved at bruge et værdigt og positivt sprog. Vi ønsker at arbejde sammen med kunder som udviser gensidig respekt over for os og vores arbejde.

Engagement

Vi kredser om vores kunders tilfredshed og vores resultater af vores arbejde. Vi løfter i flok og vi hjælper hinanden.

Glade kunder

Vi er ydmyge og vi ved at vi skal fortjene vores kunders tillid. Derfor respekterer vi alle regler som vores kunder måtte have. Vi sørger for at være positive og løsningsorienteret.